Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Uhtred επιστρέφει στην ταινία Seven Kings Must Die του Netflix, συνέχεια του The Last Kingdom (trailer)

Η ταινία Seven Kings Must Die, συνέχεια του The Last Kingdom πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 14 Απριλίου 2023. Η πλοκή ακολουθεί τον Uhtred of Bebbanburg, που προσπαθεί να ενώσει την Αγγλία μετά τον θάνατο του King Edward. Τον Uhtred θα υποδυθεί για μια ακόμα φορά ο Alexander Dreymon, με τους Harry Gilby και Mark Rowley να βρίσκονται επίσης μεταξύ των πρωταγωνιστών.

Η σειρά The Last Kingdom που βασίζεται στα βιβλία The Saxon Stories του Bernard Cornwell αποτελείται από πέντε σεζόν και είναι μια από τις πλέον επιτυχημένες του Netflix, καθώς βρέθηκε στο Top 10 σε 62 χώρες. Λέγεται πως η δουλειά για την επερχόμενη ταινία ξεκίνησε το 2020, όταν προβλήθηκε η τέταρτη σεζόν. Πολύ πιθανό να "απαλύνει τον πόνο" των fans που περίμεναν περισσότερα πράγματα μετά την πέμπτη σεζόν, καθώς υπάρχουν τρία ακόμα βιβλία του Bernard Cornwell.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*